logo website Archimil
Contact
Neem contact op met Archimil
Offerte aanvragen
Vraag hier uw offerte aan
Nieuws
Het laatste nieuws van Archimil

OVER ARCHIMIL

Archimil is een combinatie van een milieuadviesbureau en een architectenbureau. Onze opdrachtgevers omvatten Particulieren, Bedrijven en Overheden. Het hoofdkantoor van Archimil bevindt zich in Asten, aan het Koningsplein waarbij in Venray een dependance is opgezet.   De specialisaties van Archimil zijn verdeeld over de afdelingen “Bodem- en bouwstoffen”, “Milieu en Energie” en “Architectuur” waarbij deze laatste onder de naam Archimil-Goossens Architecten opereert. Archimil BV biedt diensten aan als woning- en bedrijfspandontwerp, bouwaanvragen, bestemmingsplanwijzigingen, watertoets, hemelwaterinfiltratie-adviezen, bodem- en bouwstoffenonderzoek en –advisering, opstellen van saneringsplannen, advisering rond milieu en milieuvergunningen en energiebespraringsadviezen.

Filosofie

Wonen, werken en leven zonder daarbij onomkeerbare negatieve effecten op onze leefomgeving te veroorzaken vormt de basis van onze bedrijfsvoering. Bij het ontwerpen van de gebouwde omgeving kan niet worden voorbijgegaan aan de niet gebouwde omgeving. Gebouwen dienen op een logische en verantwoorde wijze ingepast te worden in hun omgeving.

Wij staan voor u klaar

Bij de invulling van bovenstaande filosofie moeten niet alleen zichtbare aspecten worden meegewogen. De milieu-technische staat van de ondergrond, de geluiduitstraling van een gebouw, het energiegebruik, gewenste lichtuittreding, benodigde bouw- en milieuvergunningen, de mogelijkheden voor regenwaterafvoer en nog vele andere invalshoeken kunnen door ons worden bekeken. Als geheel of elk afzonderlijk. Net als onze gemotiveerde werknemers. Elk afzonderlijk een kei in zijn of haar specialisme, als collectief in staat al uw wensen uit te voeren. Archimil BV staat voor u klaar.
© COPYRIGHT 2023, Archimil - Koningsplein 18 - 5721 GJ - Asten (Noord-Brabant) - 0493 671818 Designed and Developed by  The Mexican Pirates