logo-archimil
Home » nieuws » Aelmans Adviesgroep neemt belang in Archimil Asten en Nipa Milieutechniek Oss

Aelmans Adviesgroep neemt belang in Archimil Asten en Nipa Milieutechniek Oss

Per 1 juli heeft de Aelmans Adviesgroep een belang genomen van 50% in Archimil BV (Asten) en Nipa Milieutechniek BV (Oss). Hiermee wordt een verdere uitbreiding en versterking gerealiseerd van zowel het milieu-team binnen de Aelmans-Adviesgroep, áls de teams van Archimil en Nipa Milieutechniek. Geografisch ontstaat – met een klantbediening vanuit zowel Voerendaal, Baexem, Asten als Oss – een mooie spreiding in Limburg en Brabant. De milieuteams van de bedrijven omvatten in totaal ca. 35 medewerkers.

Door Archimil en Nipa Milieutechniek kunnen nu geotechniek en asbestinventarisaties uit eigen gelederen worden aangeboden, terwijl door Aelmans nu ook Flora- en Fauna onderzoeken en waterbodemonderzoeken kunnen worden aangeboden.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking zowel voor de medewerkers als voor de klanten een betere borging van dienstverlening, toekomst en kwaliteit biedt.

De drie bedrijven Archimil, NIPA Milieutechniek en Aelmans Adviesgroep zullen voorlopig onder eigen naam verder werken. Het is de bedoeling dat Aelmans haar belang in de beide bedrijven geleidelijk verder uitbouwt. De huidige directie van Archimil/Nipa blijft betrokken in de nieuwe samenwerking.

© COPYRIGHT 2023, Archimil - Koningsplein 18 - 5721 GJ - Asten (Noord-Brabant) - 0493 671818 Designed and Developed by  The Mexican Pirates