logo-archimil
Home » nieuws » Gelukkig 2013

Gelukkig 2013

ArchimilOK
Het afgelopen jaar is economisch gezien voor velen van u hectisch geweest. Hoewel velen denken dat ook 2013 een moeilijk jaar zal worden zien wij genoeg lichtpuntjes om positief te zijn.Het is algemeen bekend dat in moeilijke tijden de beste ideëen worden geboren, de beste ondernemers boven komen drijven en mensen een extra stapje kunnen doen. De krachten die in lastige tijden worden aangeboord zullen voldoende blijken te zijn om de samenleving er weer bovenop te helpen, zowel in financieel als in sociaal opzicht.

Voor ons wordt 2013 het jaar waarin we de in 2012 gestarte fusie tussen Archimil en Nipa verder zullen vorm geven. Een jaar ook waarin we onze nieuwe activiteiten kunnen doorontwikkelen.

Zo hebben wij ons dienstenpakket uitgebreid met een advisering op het gebied van geluid en akoestiek.  Onlangs hebben we hiervoor een zeer ervaren kracht aangenomen in de persoon van Leon Hoek.

Een andere activiteit die vanaf medio januari wordt aangeboden is het opstellen en afgeven van energielabels voor woningen. Gerard Hendrix zal dit met zijn 40 jaar ervaring het team hiervoor gaan leiden. Hoewel het kabinet deze verplichting nog heeft uitgesteld tot 1 juli 2013, hebben wij toch de nodige investeringen gedaan om deze markt te betreden.

Uiteraard zullen we onze bestaande activiteiten niet verwaarlozen. Die blijven de belangrijke levensader van ons bedrijf. Met ons team van inmiddels ruim 20 adviseurs en medewerkers staan wij niet alleen klaar voor u, maar ook voor mensen die wat extra hulp goed kunnen gebruiken. Vanuit onze visie tot maatschappelijk verantwoord ondernemen steunen wij nog steeds van harte de stichting Hulphond en de Duchenne heroes.
Wij wensen u nogmaals een goed en positief 2013,

Olaf, Bas, Gerrie, Henk, Joyce, Rob, Vincent, Gerard, Hans, Hans, Jan, Pieter, Niels, Roswitha, Carlotte, Jan, Petra, Willie, Robert, Tomas, Mathé.

Duchenne Heroes

Duchenne Heroes
Voor kinderen met de ziekte van Duchenne, een ernstige spierziekte die vooral bij jongens voorkomt. Door deze ziekte breken alle spieren langzaam af. De Duchenne Heroes steunen de organisatie Duchenne Parent Project. Deze bevorderd wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Duchenne.

www.duchenneheroes.nl

Hulphond Nederland

Hulphond.nl
Hulphond Nederland leidt hulphonden op voor mensen met een motorische beperking of epilepsie. Het doel is om zo hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid te vergroten en op die manier ook een (re-)integratie in de samenleving te bevorderen. Voor mensen met een beperking opent een hulphond letterlijk en figuurlijk deuren die voorheen gesloten bleven. Een hulphond biedt veel praktische hulp, en bovendien is de sociaal-emotionele waarde van een hulphond van onschatbare waarde.

www.hulphond.nl

© COPYRIGHT 2023, Archimil - Koningsplein 18 - 5721 GJ - Asten (Noord-Brabant) - 0493 671818 Designed and Developed by  The Mexican Pirates