logo-archimil
Home » vacatures » Vacature projectmedewerker bodem

Vacature projectmedewerker bodem

Voor ons vestiging Asten zijn wij op zoek naar een Projectmedewerker Bodem

Functieomschrijving

Je bent werkzaam binnen het bodemteam dat zich bezighoud met bodemonderzoek in de breedste zin van het woord. Als projectmedewerker ondersteun je de projectleiders bij uitdagende projecten op het gebied van bodemonderzoek en/of bodemsanering. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het verrichten van historisch bodemonderzoek, het opstellen van onderzoeksstrategieën en deze op basis van de verzamelde onderzoeksresultaten verwerken in rapportages. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang van de projecten en schakelt hierover met de projectleider. Je werkt nauw samen met collega’s en assisteert waar nodig. Binnen deze functie heb je de nodige vrijheid en ruimte om je verder te ontplooien en ontwikkelen.

Wat heb jij ons te bieden?

• Een afgeronde opleiding bij voorkeur op het gebied van milieu of civiele techniek
• Affiniteit met milieu (bodemonderzoek of bodemsanering) en/of vastgoed
• Je vertoont in je werk een hoge mate van verantwoordelijkheid en enthousiasme
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent vastberaden om doelen te bereiken
• Je bent proactief en je kan goed zelfstandig als in teamverband werken
• Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
• Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B

Wat hebben wij jou te bieden?

Kennis, ervaring en inzet worden bij ons gewaardeerd. Daar zetten we naast een goed maandelijks salaris met een winstdeling graag nog iets extra’s tegenover. Om je een indruk te geven: een flexibel aantal in te vullen vakantiedagen, flexibele werktijden; output vinden we belangrijker dan input, een goede pensioenvoorziening en collectieve verzekeringen. Daarnaast bieden we ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden met volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Onze medewerkers vormen de kracht en identiteit van onze organisatie. Daarom investeren we ook graag in goede onderlinge contacten. Natuurlijk moeten we rendement maken, maar winst is niet onze belangrijkste drijfveer. Onze drijfveer is om met een hechte groep collega’s gezamenlijk de doelen te behalen die we afspreken met onze opdrachtgevers. Een goede sfeer vinden we daarbij heel belangrijk.

Interesse?

Spreekt ons bedrijf en bovenstaand profiel je aan? Dan willen we je graag ontmoeten! Stuur een motivatiebrief en CV naar HRM@aelmans.com. Heb je vragen, of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Anja Conjarts op nummer 045 – 575 32 55. Algemene informatie over ons bedrijf vind je op archimil.nl.

Archimil maakt deel uit van de Aelmans Adviesgroep. Voor meer informatie over werken bij ons bedrijf, kijk op werkenbijaelmans.com.

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

© COPYRIGHT 2023, Archimil - Koningsplein 18 - 5721 GJ - Asten (Noord-Brabant) - 0493 671818 Designed and Developed by  The Mexican Pirates