logo-archimil
Home » vacatures » Vacature projectmedewerker bodem

Vacature projectmedewerker bodem

Voor ons vestiging Asten zijn wij op zoek naar een Projectmedewerker Bodem

Functieomschrijving

Als projectmedewerker bodem ondersteun je de projectleiders bij uitdagende projecten op het gebied van bodemonderzoek- en sanering. Je bent werkzaam binnen het team dat zich bezighoud met bodem en grond in de breedste zin van het woord. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het doen van vooronderzoek, het aanvragen van leidinginformatie en benodigde vergunningen en het opstellen van rapportages. Je werkt nauw samen met andere collega’s en assisteert waar nodig. Binnen de functie draag je een grote verantwoordelijkheid waarbij je de nodige vrijheid hebt, met daarbij ruimte om je verder te ontplooien en ontwikkelen.

Wat heb jij ons te bieden?

• Een afgeronde opleiding bij voorkeur op het gebied van milieu of civiele techniek
• Affiniteit met milieu (bodemonderzoek of bodemsanering) en/of vastgoed
• Je vertoont in je werk een hoge mate van verantwoordelijkheid en enthousiasme
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent vastberaden om doelen te bereiken
• Je bent proactief en je kan goed zelfstandig als in teamverband werken
• Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
• Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B

Wat hebben wij jou te bieden?

Kennis, ervaring en inzet worden bij ons gewaardeerd. Daar zetten we naast een goed maandelijks salaris met een winstdeling graag nog iets extra’s tegenover. Om je een indruk te geven: een flexibel aantal in te vullen vakantiedagen, flexibele werktijden; output vinden we belangrijker dan input, een goede pensioenvoorziening en collectieve verzekeringen. Daarnaast bieden we ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden met volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Onze medewerkers vormen de kracht en identiteit van onze organisatie. Daarom investeren we ook graag in goede onderlinge contacten. Natuurlijk moeten we rendement maken, maar winst is niet onze belangrijkste drijfveer. Onze drijfveer is om met een hechte groep collega’s gezamenlijk de doelen te behalen die we afspreken met onze opdrachtgevers. Een goede sfeer vinden we daarbij heel belangrijk.

Interesse?

Spreekt ons bedrijf en bovenstaand profiel je aan? Dan willen we je graag ontmoeten! Stuur een motivatiebrief en CV naar j.geilenkirchen@archimil.nl. Heb je vragen, of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Joyce Geilenkirchen op nummer 0493-671818.

Algemene informatie over ons bedrijf vind je op www.archimil.nl

Tot de groep behoren de volgende merken & labels:

          

     

© COPYRIGHT 2022, Archimil - Koningsplein 18 - 5721 GJ - Asten (Noord-Brabant) - 0493 671818 Designed and Developed by  The Mexican Pirates