logo-archimil
Home » vacatures » Vacature Veldmedewerker Bodem

Vacature Veldmedewerker Bodem

Voor onze vestiging in Asten zijn wij opzoek naar een Veldmedewerker Bodem (junior)

Functieomschrijving

Als veldmedewerker bodem maak je deel uit van een enthousiast team medewerkers die dagelijks buiten werkzaam zijn op de meest uiteenlopende projecten en locaties in Nederland. De ene dag sta je in het buitengebied, de volgende dag in het stadscentrum, geen dag is hetzelfde. Werkzaamheden bestaan onder andere uit het voorbereiden en uitvoeren van metingen en monsternames van verhardingen en (water)bodem, uitvoeren van diverse inspectiewerkzaamheden, het digitaal vastleggen van verzamelde data en resultaten vanuit het veld rapporteren aan de projectleiders. Als veldmedewerker bodem ben je breed inzetbaar, draag je verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het veldwerk en zie je de diversiteit aan werkzaamheden als uitdaging.

Wat heb jij ons te bieden?

• een afgeronde en relevante MBO studie of heb je een aantoonbaar MBO-werk en denkniveau, bij voorkeur in een relevante richting
• Je bent bij voorkeur in het bezit van een VCA certificaat
• Je hebt affiniteit met bodemonderzoek of bodemsanering
• Je bent een aanpakker en werkt graag buiten
• Je bent in staat om secuur te werken en volgens de veiligheidsvoorschriften
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en weet je in discussies staande te houden
• Je bent proactief en je kan goed zelfstandig als in teamverband werken
• Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B, bij voorkeur in combinatie met E

Wat hebben wij jou te bieden?

Kennis, ervaring en inzet worden bij ons gewaardeerd. Daar zetten we naast een goed maandelijks salaris met een winstdeling graag nog iets extra’s tegenover. Om je een indruk te geven: een flexibel aantal in te vullen vakantiedagen, flexibele werktijden; output vinden we belangrijker dan input, een goede pensioenvoorziening en collectieve verzekeringen. Daarnaast bieden we ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden met volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Onze medewerkers vormen de kracht en identiteit van onze organisatie. Daarom investeren we ook graag in goede onderlinge contacten. Natuurlijk moeten we rendement maken, maar winst is niet onze belangrijkste drijfveer. Onze drijfveer is om met een hechte groep collega’s gezamenlijk de doelen te behalen die we afspreken met onze opdrachtgevers. Een goede sfeer vinden we daarbij heel belangrijk.

Interesse?

Spreekt ons bedrijf en bovenstaand profiel je aan? Dan willen we je graag ontmoeten! Stuur een motivatiebrief en CV naar j.geilenkirchen@archimil.nl. Heb je vragen, of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Joyce Geilenkirchen op nummer 0493-671818.

Algemene informatie over ons bedrijf vind je op www.archimil.nl

Tot de groep behoren de volgende merken & labels:

          

     

© COPYRIGHT 2022, Archimil - Koningsplein 18 - 5721 GJ - Asten (Noord-Brabant) - 0493 671818 Designed and Developed by  The Mexican Pirates